Match Stats

VVV Venlo vs PEC Zwolle

24'Penalty 24'   Bram van Polen45'Goal 45'   Dean Huiberts52'Goal 52'    Luis Goerlich80'Goal 80'   Gabi Caschili

VVV Venlo VS PEC Zwolle

AFGELOPEN | Een schitterend begin van de zondagmiddag voor PEC Zwolle! Op bezoek bij VVV-Venlo wint het met 0-4 doo https://t.co/W10PH8RRkb#vvvpec#peczwolle#desespereertnimmerhttps://t.co/Ck2DeowEn0

• Twitter

90+2. Scheidsrechter Hensgens fluit voor het laatst deze wedstrijd.

#VVVPEC | 0-4

• Twitter

90. We krijgen minimaal twee minuten extra speeltijd toegevoegd aan de tweede helft.

• Twitter

De extra speeltijd bedraagt minimaal 2 minuten. (0-4) #vvvpec

• PEC Zwolle VS VVV Venlo

end of second half

Twitter

80' DOELPUNT PEC Zwolle! Een middag om niet gauw meer te vergeten voor de volgende doelpuntenmaker. Pas net in h https://t.co/IwrnK904A7#vvvpec#peczwolle#desespereertnimmerhttps://t.co/FmINlm0gyx

• Twitter

80. Caschili maakt het verschil vier in het voordeel van de uitploeg.

• Twitter

79. Opnieuw ontvangt een speler in het geel de gele kaart. Klaasen ziet zijn naam opgeschreven worden in het boek https://t.co/YjF9#VVVPEC

• Twitter

76. De Zwollenaren gaan wisselen. Caschili en Chirino komen in het veld voor Van Polen en Grlich.

#VVVPEC | 0-3

• Twitter

76' Gabi Caschili en Daijiro Chirino komen in het veld voor de doelpuntenmakers van deze middag: Bram van Polen en https://t.co/q9ogQB#vvvpec

• VVV Venlo VS PEC Zwolle

0-4 | Goal - Gabi Caschili , PEC Zwolle

Twitter

Feit | Voor de derde wedstrijd op rij staan de supporters van PEC Zwolle lekker in de zon. In Venlo vanmiddag zelfs https://t.co/cARr5pUiTM#vvvpec#peczwolle#desespereertnimmerhttps://t.co/siQq5OBcWg