| We gaan met een ..

#VVVDOR

• Twitter

VS

45. Na een lange dribbel van Magnus Kaastrup krijgt hij een kans om te schieten net buiten de zestien. De bal gaat strak over de grond naast het doel van FC Dordrecht, terwijl er drie minuten blessuretijd bijkomen.

VS

39. GOALLLL VVV-Venlo!!!! Michalis Kosidis kopt de bal uit een goede vrije trap van Elias Sierra perfect in de verre hoek: 1-1.

• Twitter

VS

35. Een vrije trap op een gevaarlijke plek voor VVV-Venlo. Roel Janssen schiet de bal in de muur, waarna de bal wordt weggewerkt door de bezoekende ploeg.

#VVVDOR | 0-1

• Twitter

VS

32. Doelpunt FC Dordrecht... Shiloh 't Zand schiet de bal uit een vrije trap perfect in de kruising en zet de bezoekers op voorsprong: 0-1.

1-1 | Goal - Michail Kosidis , VVV Venlo

0-1 | Goal - Shiloh Zand , FC Dordrecht

• Twitter

VS

22. De redding op het schot van Michalis Kosidis was direct het laatste moment voor keeper Luca Bastian Plogmann. Hij verlaat geblesseerd het veld en wordt vervangen door Trevor Doornbusch.

#VVVDOR | 0-0

• Twitter

VS

22. Michalis Kosidis krijgt opnieuw een grote kans in de zestien meter! Hij kan vrijuit schieten, maar de keeper van FC Dordrecht redt de bal knap uit de rechterhoek van zijn doel.

• Twitter

VS

21. Na een voorzet vanaf de linkerkant van Simon Janssen is Michalis Kosidis heel dicht bij de 1-0. Hij kopt goed op doel, maar opnieuw staat het aluminium in de weg.

• Twitter

VS

6. Uit de corner van VVV-Venlo komt een grote kans voor Levi Smans! De bal komt tegen de lat en wordt weggewerkt door FC Dordrecht.