Match Stats

FC Groningen vs FC Dordrecht

10'Goal 10'   Romano Ceciel Postema69'Goal 69'   Marvin Peersman77'Goal 77'   Jari Schuurman9'Goal 9'   Rene Kriwak

FC Groningen VS FC Dordrecht

70' GOAAAAAAAAAAAAAL!!!

Weer is het raak uit de hoekschop. Peersman maakt zijn tweede deze week.

(2-1)

#GRODOR

• Twitter

65' Schot van Postema in de korte hoek.

De spits veroverde de bal uitstekend bij de zijlijn, snelde op de verdediging af het strafschopgebied binnen, maar schoot in de handen van de keeper.

(1-1)

#GRODOR

Twitter

57' Druk van de FC.

De 19.218 supporters in Euroborg zien dat de FC veel energie in de tweede helft legt. Het staat nog steeds gelijk.

(1-1)

#GRODOR

2-1 | Goal - Marvin Peersman , FC Groningen

• Twitter

50' Laag schot van Valente in de korte hoek.

Keeper Plogmann moet snel naar de grond, maar pakt de bal klemvast.

(1-1)

#GRODOR

Twitter

46' De tweede helft in Euroborg is begonnen.

(1-1)

#GRODOR

Twitter

Rust!

Beide ploegen scoorden snel en kregen kansen op meer. Een gelijke stand in Euroborg na 45 minuten voetbal.

(1-1)

#GRODOR

• Twitter

28' Gevaarlijk schot van Hove.

De Noor schiet een vrije trap van ver ineens op het doel. Keeper Plogmann moest een rebound weggeven, maar die kwam niet voor de voeten van de Groninger terecht.

(1-1)

#GRODOR

Twitter

10' Goal! FC Groningen antwoordt direct!

Postema kopt binnen uit een hoekschop.

(1-1)

#GRODOR

• Twitter

9' Doelpunt voor FC Dordrecht.

Kriwak scoort.

(0-1)

• Twitter

3' Eerste gevaarlijke moment van de FC.

Romano Postema krijgt de bal in de diepte, kapt zijn tegenstander uit en schiet over het doel van keeper Plogmann.