Match Stats

ADO Den Haag vs TOP Oss

17'Goal 17'   Henk Veerman80'Goal 80'   Henk Veerman61'Goal 61'    Arthur Allemeersch

ADO Den Haag VS TOP Oss

71. Justin Ch lijkt een blessure te hebben opgelopen. De medische staf is er snel bij voor verzorging.
    #ADOtop (1-1)

• Twitter

66. ROOD TOP Oss! Drie minuten later na zijn eerste ontvangt Allemeersch zijn tweede gele kaart en dus kan hij inrukken.

• Twitter

63. Martens trekt twee gele kaarten. De ene is voor Damen vanwege een overtreding. Allemeersch krijgt een prent vanwege protesteren.

• Twitter

61. 1-1.... Een hoge bal valt plots binnen in het doel van ADO Den Haag. Allemeersch maakt hem.

• Twitter

58. Hamdaoui krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd na een overtreding.
    #ADOtop (1-0)

• Twitter

OEFFF! Hamdaoui krult de bal lekker in, maar de redding is fraai van Havekotte.

• Twitter

58. De corner die volgt op de vrije trap vliegt bijna binnen bij de eerste paal.

1-1 | Goal - Arthur Allemeersch , TOP Oss

• Twitter

57. ADO Den Haag krijgt een vrije trap op een veelbelovende plek.

• Twitter

51. Hamdaoui zorgt voor het eerste wapenfeit namens de thuisploeg. Het schot is een prooi voor de keeper.

• Twitter

47. Nog geen minuut later moet de Haagse doelman weer in actie komen. Voor de tweede keer redt de international van Burkina Faso goed.